MOTOREX ALPINE LINE

Kiitos Alpine Linen laajan tuoteportfolion, kaikkiin hiihtokeskuksien koneisiin ja laitteisiin löytyy oikea voiteluaine. Kessu Oy:ltä löytyy Motorex:in Alpine Linen voiteluaineet, suunniteltuna erityisesti kylmiin olosuhteisiin. Tilaa tuotteet erikseen tai huollon yhteydessä, helppoa. MOTOREX tuotteisiin asiakkaat voivat luottaa.

Käytämme Motorex:in tuotteita koneiden ja laitteiden huolloissa. Alpine Linen tuotteet soveltuvat täydellisesti Kessu Oy:n toimittamiin koneisiin. Maahantuojana haluamme käyttää erityisesti näihin olosuhteisiin suunniteltuja öljyjä ja rasvoja. Näin takaamme parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme.

TUOTTEET JOITA KÄYTÄMME HUOLLOISSA

GEAR SINTEC CLP ISO 220 Alpine Line

Kuvaus:

GEAR SINTEC CLP öljyt ovat täyssynteettisiä korkealuokkaisia teollisuuden vaihteistoöljyjä perustuen polyalphaolefin (PAO). Niillä on erinomainen kuormankantokyky ja korkeat hapettumisenesto-ominaisuudet, myös hankalissa käyttöolosuhteissa.

Hyödyt:

 • Todella hyvä kulutuskestävyys
 • Huippu viskositeetti / lämmönsietokyky
 • Kestää pidempään ja parempana öljynvaihtojen välissä, jopa suurissa lämpötilan vaihteluissa
 • Soveltuu äärimmäisen hyvin vaihteille, mitkä altistuvat korkeille lämpötilan vaihteluille

Käyttökohteet:

Kaikki hammas-, kulma- ja planeettavaihteistot tunnetuilta valmistajilta. Kiitos sen erinomaisen viskositeetin ja lämmönsietokyvyn sekä tehokkaan korroosion estokyvyn, tämä öljy on paras valinta erilaisten koneiden teollisuusvaihteissa, vuoristojen köysiradoissa, teollisuus/ jätevesienkäsittelylaitoksissa ja muissa korkeiden kuormien vaatimuksien laitoksissa ja vaikeissa käyttöolosuhteissa.

 

https://www.motorex.com/en-us/alpine-line/gear-oil/gear-sintec-clp-iso-220/

 

https://www.motorex.com/fileadmin/_pim_product_sheets_/en/GEAR_SINTEC_CLP_EN.pdf

ALPINE EXTREME SAE 5W/30 MOTOR OIL

Kuvaus:

MOTOREX ALPINE EXTREME SAE 5W/30 on synteettinen korkealuokkainen moottoriöljy, missä käytettään SAPS teknologiaa (Low Sulphated Ash, Phosphorus + Sulfur).

Hyödyt:

 • Sopii hyvin moderneille diesel moottoreille missä hiukkassuodattimet ja SCR teknologia
 • Täyttää yleisimpien moottoreiden moottoriöljy vaatimukset
 • Polttoaine säästö
 • Parempi kulutuskestävyys ja viskositeetti indeksin arvo
 • Ominaisuudet matalissa ja korkeissa lämpötiloissa

Käyttökohteet:

MOTOREX ALPINE EXTREME SAE 5W/30 on erityisen sopiva rinnekoneisiin, lumilinkoihin, hätägeneraattoreihin, dieselgeneraattoreihin ym. mitkä vaativat modernien päästömääräysten vaatimukset (Tier 4final / Stufe IV). Tämä moottoriöljy on täydellinen myös muihin laitteisiin ja työkoneisiin täyttäessään valmistajien vaatimukset. Tarkista valmistajien suositukset.

 

https://www.motorex.com/en-us/alpine-line/motor-oil/alpine-extreme-sae-5w30/

https://www.motorex.com/fileadmin/_pim_product_sheets_/en/ALPINE_EXTREME_SAE_5W30_EN.pdf

ALPINE MOTION HV 46 ATF

Kuvaus:

ALPINE MOTION HV 46 on sinkkivapaa moniaste hydrauliikkaöljy. Tuote on valmistettu korkealaatuisista perusöljyistä ja lisäaineista, mitkä tuottavat uskomattomat suorituskyvyn ja poikkeuksellisen hyvän kulutuskestävyyden. Hydrauliikkaöljy kattaa laajan käyttölämpötila-alueen ja soveltuu näin käytettäväksi hyvin liikkuviin koneisiin ja laitteisiin, mitä pitää käyttää vaihtelevissa olosuhteissa ja muuttuvissa lämpötiloissa.

Hyödyt:

 • Huippu kulutuskestävyys
 • Erinomainen suodattuvuus
 • Korkea viskositeetti-indeksi 
 • Hyvä ilmanerottumiskyky
 • Korkea hydrolyyttinen tasapaino

Käyttökohteet:

ALPINE MOTION HV 46 on suunniteltu ensisijaisesti talviolosuhteissa liikkuville koneille ja laitteille. Esimerkiksi tätä öljyä voi käyttää rinne- ja latukoneissa, lumilingoissa ja jopa kaivureissa sekä pyöräkuormaajissa. Uuden sukupolven hydrauliikkajärjestelmät ovat kehittyneet kompleksisemmiksi, tämä tuote on suunniteltu juuri näihin korkeisiin vaatimuksiin. Se mahdollistaa komponenttien pitkän elinkaaren.

https://www.motorex.com/en-us/alpine-line/hydraulic-oil/alpine-motion-hv-46/

 https://www.motorex.com/fileadmin/_pim_product_sheets_/en/ALPINE_MOTION_HV_46_EN.pdf

GREASE 2000 CARTRIDGE 400G

 

FETT 2000 on todella tarttuva, kellertävän vihreä fluoresenssi kalsiumsaippua rasva millä on äärimmäisen korkeat ominaisuudet hapettumista vastaan. Se on täysin vettä hylkivä, erittäin hyvä adheesio ja erinomainen kuormankantokyky.

Hyödyt:

 • Poikkeuksellisen hyvä tarttuvuus ominaisuus
 • Täysin vettä hylkivä, myös suolavedessä
 • Erinomainen paineenkesto-ominaisuus, jopa äkillisissä iskumaisissa kuormitushuipuissa
 • Olematon öljyn erottuminen kaikissa lämpötiloissa
 • Huippu ominaisuudet korroosionestoon, jopa todella vaativissa olosuhteissa

Käyttökohteet:

FETT 2000 voidaan käyttää kaikissa pisteissä, missä ollaan tekemisissä sään vaihteluiden kanssa sekä kuormankantokyvyn että iskukuormien kanssa, esim. henkilö- ja kuorma-autoissa, teollisuuden laitteissa, maanrakennus- ja maatalousteollisuudessa. Se on sopiva kaikille rullaliukulaakereille, yksinkertaisille rullille ja laakereille, kierteille, aurinkopyörille, lehtijousille, nivelille… Huolimatta pitkästä rasvausvälistä, saavutetaan korroosiosuoja jopa vaikeimmissakin olosuhteissa. Valmistajien huolto-ohjeita noudatettava rasvattaessa pyörien laakereita.

https://www.motorex.com/en-us/farmer-forest-garden-line/grease/fett-2000/

https://www.motorex.com/fileadmin/_pim_product_sheets_/en/FETT_2000_EN.pdf

GREASE 3000 CARTRIDGE 400G

 

Erittäin korkealuokkainen litiumkompleksirasva korkealaatuisesta mineraaliöljystä. Soveltuu haastaviin rasvauspisteisiin. Erityisesti suunniteltu raskaasti kuormitetuille rullalaakereille. Soveltuu myös hyvin pienemmille ja nopeasti pyöriville pallorulla- ja neulalaakereille. Erinomainen paineenkesto-ominaisuus, korkea lämpötila-alue, huippu ominaisuudet korroosionestoon, kestää ikääntymistä hyvin.

https://www.motorex.com/en-us/moto-line/grease/fett-3000/

https://www.motorex.com/fileadmin/_pim_product_sheets_/en/FETT_3000_EN.pdf