LUMEN JA JÄÄN PIONEERI

Me Kessulla olemme pitäneet Suomen latuja kunnossa jo yli 30 vuoden ajan

Me Kessulla olemme pitäneet Suomen latuja kunnossa jo yli 30 vuoden ajan. Henkilökunnan kokemus ja osaaminen, sekä PistenBullyn laadukkaat latukoneet luovat korkeatasoisen palvelun, josta kertovat paitsi pitkät asiakassuhteet, niin myös markkinajohtajuus ja tunnettavuus Suomen parhaana latukoneiden ja -laitteiden toimittajana.

Suunnittelemme, toteutamme ja huollamme asiakkaidemme latulumetukset aina pienistä yhden tykin järjestelmistä suurempiin TechnoAlpinen automaattisiin lumetusjärjestelmiin. Valinnat oikeanlaisista laitteista oikeaan paikkaan tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa, huomioiden todelliset tarpeet myös pitkällä tähtäimellä.

PALVELUT

SUUNNITTELU

Pitkällä kokemuksella osaamme auttaa asiakasta latuihin liittyvissä ratkaisuissa. Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet ja yksinkertaiset, kuin suuret ja haastavammatkin latulumetukset usean vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla.

HUOLTO

Koko Suomen ja Baltian kattava huoltoverkostomme pitää laitteet toimintakunnossa läpi sesongin, ja ensiluokkainen varaosapalvelumme toimittaa alkuperäisvaraosat nopeasti ja luotettavasti sinne missä niitä tarvitaan.

VARAOSAT

Varaosapalvelumme toimittaa alkuperäisvaraosat nopeasti ja luotettavasti sinne missä niitä tarvitaan.

LATUKONEET

PistenBully 100

PistenBully 100 tuo jotain täysin uutta latukonerintamalle! Koneen ohjauksen ja hytin suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti kuljettajan työergonomia ja luokkansa voimakkain moottori täyttää kaikki tämän päivän päästövaatimukset. Päivitetyn alustan ansiosta PistenBully 100 soveltuu nyt entistäkin paremmin myös rinteiden ja kelkkareittien hoitoon, jota varten koneesta on saatavana erityinen Park-malli.

Pistenbully 100

LUMETUS

Tavoitteenamme on luoda parasta mahdollista lunta mahdollisimman tehokkaasti. Olemme suunnitelleet ja rakentaneet vuosikymmenien aikana lukemattomia lumetusjärjestelmiä niin Suomen kunnille kuin hiihtokeskuksillekin. Palvelumme kattaa kaiken aina suunnittelusta käyttöönottoon, sekä huollon koko laitteen elinkaaren ajalle. Lumetuksissa käytämme markkinajohtaja TechnoAlpinen tuotteita.

TechnoAlpin MMS – Suomen suosituin manuaalinen puhallintykki

 

MMS on tuttu näky laduilla ja rinteissä. Hyväksi koettu ja luotettava laite hoitaa tehtävänsä varmasti vuodesta toiseen. TechnoAlpinen innovaatiot takaavat hyvän lumenlaadun myös marginaalilämpötiloissa.

Techno Alpin MMS

TechnoAlpin TF10m – Ison kapasiteetin laite

TF10m on suuri manuaalinen puhallintykki, joka soveltuu marginaalikeleille, sekä esimerkiksi säilölumilumetuksiin ison kapasiteettinsa ansiosta

TF_10

TL4 manuaali lance

TL4 korkeapainetykki sopi hyvin kiinteäksi lumetuslaitteeksi. Energiatehokkuutensa ansiosta laite on oiva valinta paikkoihin, joissa sähköä on tarjolla rajoitetusti. Moderneilla Lanceilla lumetus voidaan aloittaa jo marginaalilämpötiloissa aivan kuten puhallintykeilläkin.

TL4-suutin

LUMETUSPUMPPAAMOT

Kärrypumppu

Kärrypumppaamolla ja 1-2 tykillä pääsee hyvin alkuun lumetuksessa. Tämä on yleisin paketti mitä kauttamme myydään. Kaikki laitteet on purettavissa lumetuksen jälkeen.

Konttipumppamo

Konttipumppaamo on kätevä ratkaisu jos tavoitteena on pysyvämpi ratkaisu kärrypumpaamon jälkeen. Konttipumppaamo toimitetaan valmiina paikalle.

Pumppaamo

Suunnittelemme ja rakennamme pumppaamoita asiakkaiden tarpeen mukaan. Kartoitamme asiakkaan kanssa tarpeen ja suunnittelemme lumetuksen tämän perusteella.

Automaattipumppaamo

TechnoAlpin kautta tulevat ison mittaluokan pumppaamoratkaisut.

TRAKTORIJYRSIMET

Traktorijyrsin Mueller

Valikoimassamme on myös traktorilla vedettäviä laduntekolaitteita. Traktorijyrsimiä saa eri levyisinä ja tarpeen mukaan eri tavoin varusteltuna. Traktorilla ja traktorijyrsimellä ladunteko on kätevää esimerkiksi koulujen välillä liikkuen.

Traktorijyrsin Mueller

LATULAITTEET

Kessun latulaitteet

Valmistamme Keiteleellä kymmenien vuosien kokemuksella erilaisia latulaitteita. Yleisimmät tuotteemme ovat moottorikelkalla vedettävä latuhöylä, lumenpainatusrulla sekä hydraulinen latulaite.

Latuhöylä

LATUKONE PIONEERI

Harri

Harva on sekä myynyt, huoltanut että rakentanut itse latukoneita, kuten Harri. Hän on mies, joka tunnetaan alalla ja joka tuntee alan. Hän muistaa konemallit vuosikymmenien takaa ja tietää mitä markkinoille on seuraavaksi tulossa. Olipa sitten tarvetta latukoneelle tai kimurantti latukonetekninen kysymys mielen päällä, auttaa Harri molemmissa.