LUMEN JA JÄÄN PIONEERI

Huollamme satoja rinne- ja latukoneita, jäänhoitokoneita sekä lumetuslaitteita vuosittain.

HUOLTO

Huollamme satoja rinne- ja latukoneita, jäänhoitokoneita sekä lumetuslaitteita vuosittain. Huollon sujuvuuden vuoksi meillä on omat huoltopisteemme niin Etelä-, Keski- kuin Pohjois-Suomessakin, sekä Baltiassa. Huollossamme työskentelee kymmenen huoltoasentajaa sekä lisäksi Keiteleen toimipisteellämme kaksi työntekijää, ja he kaikki ovat koulutettuja edustamiemme laitteiden huoltoon ja korjaukseen.

Käytämme huolloissamme ainoastaan alkuperäisiä varaosia sekä Motorexin Alpine Line -voitelutuotteita, jotka toimivat myös PistenBullyn ensiasennusöljynä.

Kausihuollot toteutamme suunnitellusti kauden ulkopuolella, jotta laitteet ovat taas toimintakunnossa lumen tultua. Koska alan luonne vaatii, että kesken kauden on apua saatava heti kun ongelmia ilmaantuu, on huoltopäivystyksemme tavoitettavissa sesongin aikaan myös virka-aikojen ulkopuolella.

VARAOSAT

Päävaraosavarastomme sijaitsee Vantaalla lentoaseman läheisyydessä Koivuhaassa. Sijainti maan logistisessa solmukohdassa takaa nopeat, monipuoliset ja joustavat toimitukset ympäri Suomen ja Baltian. Päävarastostamme löytyy osia mm. PistenBullyn, TechnoAlpinin, Engon, Sunidin, Alveniuksen sekä Motorexin tuotteille.

Päävaraosavaraston lisäksi meillä on kaksi pienempää varastoa Keiteleellä ja Sirkassa. Keiteleellä valmistamme myös varaosia ja varusteita vanhempiin Paana- ja Formatic-koneisiin.

Kessu varasto

MIES HUOLLON TAKANA

Perttu

Mikäli huolto odottaa tekijäänsä ja tekniikkakin askarruttaa, on aika ottaa puhelu Pertulle. Yli kymmenen vuotta Kessun huollossa takaa sen, että hän tuntee koneet ja laitteet paremmin kuin omat taskunsa. Hänen tekninen asiantuntemuksensa ja halunsa auttaa kerää kiitosta niin asiakkailta kuin Kessun omalta huoltotiimiltäkin.

VARAOSAT LIIKKUU

Perttu

Lumilautailijanakin tunnettu Johan on hoitanut Kessulla varaosatilauksia jo yli kymmenen vuoden ajan. Hänen valttikorttejaan ovat logistinen osaaminen ja nopea toiminta. Johanin ansiosta asiakkaalla on aina oikeat osat käytössään mahdollisimman nopeasti.

PAANA JA LATULAITTEIDEN VARAOSAT

Harri

Harva on sekä myynyt, huoltanut että rakentanut itse latukoneita, kuten Harri. Hän on mies, joka tunnetaan alalla ja joka tuntee alan. Hän muistaa konemallit vuosikymmenien takaa ja tietää mitä markkinoille on seuraavaksi tulossa. Olipa sitten tarvetta latukoneelle tai kimurantti latukonetekninen kysymys mielen päällä, auttaa Harri molemmissa.