Tulevaisuus on täällä. Täysin uusi PistenBully 600.

Uusi PistenBully 600 on kehitetty tiiviissä yhteistyössä rinnekonekuljettajien kanssa. Se on kone, joka on suunniteltu luomaan uusia standardeja laskettelurinteiden hoidossa ja käyttämään maksimaalista tehokkuutta lumen käsittelyssä.

Uusi PistenBully 600 on entistä kevyempi ja siinä on tehokkaampi ja hiljaisempi moottori. Koneen jousitus on kokonaan uudelleen suunniteltu ja uudentyyppiset telat takaavat paremman nousukyvyn. Uusi PistenBully 600 on varustettu älykkäillä ”SnowTronik” ja ”AutoTracer” järjestelmillä parhaan jäljen saavuttamiseksi.

Entistä hiljaisempi ohjaamo jossa on ergonomisesti optimoitu kuljettajan paikka. Uusi ohjaus-sauva mahdollistaa jopa 4 puskulevyn liikettä samaan aikaan. Täydellistä kuljettajan työympäristöä täydentää iso ja selkeä näyttö, joka informoi ja josta voi aktivoida eri toimintoja.

Uutta PistenBully 600 konetta esitellään Level Red tapahtumana eri puolilla maailmaa. Tapahtumassa esitellään konetta, kerrotaan sen yksityiskohtia ja kone on myös koeajettavana.

Level Red on juuri käynnistynyt:
https://www.pistenbully.com/deu/en/level-red.html

Tervetuloa Level Red tapahtumaan:
https://www.new.kessu.fi/Kutsu_uuden_PB600_ensiesittelyyn.pdf