Nykyisten ratkaisujen optimointi ja uusien ratkaisujen kehittäminen lumetuksessa ovat TechnoAlpinin yritystoiminnan keskeinen osa. Lumitykkien jatkuva parantaminen pitää TechnoAlpinia edelläkävijänä muihin nähden. TechnoAlpin tarjoaa parasta mahdollista lumetuskalustoa jo nyt ja vielä parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa.
Uusi virtaviivainen muotoilu on silmäänpistävä. Lumitykissä käytetään LED työ- ja varoitusvaloja. TR8-lumitykissä ei ole ulkopuolelta kiinnitettyjä osia, mikä vähentää niiden altistumista rikkoutumiselle.

Todellinen uutuus on piilotettu turbiinikotelon taakse, missä puhallin ja kompressori käyttävät samaa sähkömoottoria. Öljyvapaa ruuvikompressori tuottaa tasaista paineilmaa ja se on kevyt. Kestomagneettimoottorin ja taajuusmuuttajan ansiosta TR8 saavuttaa IE4 energiatehokkuuden.

Samalla kuormitusvirralla mitä edeltäjämalli T40, TR8 tuottaa enemmän puhallusvoimaa. TR8-lumitykkiä voidaan käyttää äärimmäisen laajalla jännitealueella (340-500V) jonka aikana moottori toimii aina mahdollisimman tehokkaasti.
Huolellisen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena TR8 sai täysin uudentyyppisen puhaltimen. TR8-lumitykin puhallinmoottori on sijoitettu puhaltimeen ja puhallin pyörii vain 1780 kierrosta/min. Tämän ansiosta puhallin pyörii entistä tasaisemmin, melutaso on matalampi ja lumitykki tärisee vähemmän. Näiden ansioista lumitykki soveltuu muita malleja paremmin myös kaupunkiin.
Paineilman jäähdytysjärjestelmää on yksinkertaistettu. Paineilmaa jäähdytetään vedellä venttiililohkossa. Tämän ansiosta paineilman jäähdytystä ei tarvitse enää kytkeä käsin päälle tai pois. Uudella menetelmällä paineilmaa jäähdytetään aina riittävästi marginaalilämpötilassa. Erittäin kestävä suodatin on valmistettu korkealaatuisesta nikkelikromitusta teräksestä ja siinä ei ole hitsaussaumoja. Suodatin on integroitu venttiililohkoon, joka säästää tilaa.
TR8-lumitykin pienet mittasuhteet ja kevyt paino eivät ole ainoat jotka helpottavat sen käyttöä ja huoltoa. Ylös avautuvien sivupaneelien alla ovat kaikki pääkomponentit heti käytettävissä ja kaiken lisäksi myös silmänkorkeudella. Sivupaneelit saa nostettu ylös muutamassa sekunnissa.

Muista katsoa myös videoita: