PistenBully 400 on nyt julkaistu – maailmanluokan laatua!

24.03.2022 | Kessu, Ladut, PistenBully, Rinteet

Uusi ja odotettu PistenBully 400 on julkaistu! Se on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ammattikuljettajien kanssa heidän tarpeet ja toiveet huomioiden. Vanhasta PistenBully -mallista on jäänyt jäljelle täydellinen tehon ja painon tasapaino, mittojen yhdistelmä ja tietysti koneen aikaansaama maailmanluokan rinteen laatu. Uudessa mallissa on vaikutuksen tekevä lumentyöntökapasiteetti, parempi pito lumella ja helpompi ajettavuus, jotka tekevät kuljettajan arjesta juhlaa. 

Uudistetussa moottorissa on laitettu päärunko ja kiristysakseli uusiksi. Koneessa on entistä tehokkaampi ja puhtaampi Tier4F, Stage V moottori, joka luo 435 hevosvoimaa tehoa. Suurempi polttoainetankki ja entistä pienempi polttoaineenkulutus mahdollistavat pidemmän toimintasäteen haastavissakin ympäristöissä.

Pistenbully400 Motor
Pistenbylly 400 moottori

Yksi PistenBully 400:sen uusista ominaisuuksista on ProBladeksi ristitty puskulevy. JoyStick mahdollistaa uuden ProBlade -puskulevyn neljä liikettä samaan aikaan. Puskulevyssä on myös uusi ProMount -toiminto, joka mahdollistaa puskulevyn entistä suuremmat liikkeet. Näin kuljettaja saa enemmän kontrollia ja lopputuloksena on perinteisestä PistenBully-laatujäljestä vielä parempi lopputulos.

Pistenbully 400
PistenBully 400 mallissa on kuljettajalla on ylivoimainen kontrolli puskulevyn liikkeistä

Toinen puskulevymalli, uusi ParkBlade -puskulevy, mahdollistaa sen, että koneella voidaan kuljettaa parkkiin tai siirrellä siellä jopa tonnin painavia esineitä.

Pistenbully 400
PistenBully 400 -mallin uusi ParkBlade-puskulevy mahdollistaa jopa tonnin painoisten tavaroiden liikuttelun

Koneen käytettävyyttä parantavat uudet CombiPlus-telat. Teloissa on suurta kulutusta kestävät telanauhat, jotka antavat pitkän käyttöiän. Telojen ansiosta koneella on parempi ohjattavuus, pito lumella ja se sietää jyrkempiä kaltevuuksia.

Pistenbully 400 tela

Uudessa ProFlexTiller-jyrsimessä on laajennetut työkulmat, ja se pystyy lukemaan muistiin lumen pinnan kelluvassa asennossa sekä lukitsemaan halutun asennon hydraulisesti. Jyrsimen uusi hydrauliikkajärjestelmä mahdollistaa jyrsimelle myös eri työasentoja.  Jyrsimessä on AutoTracer -toiminto, joka mahdollistaa jyrsimen käytön sekä kelluvassa että kiinteässä asennossa ja automaattisen vastaohjauksen poikittaisrinteessä.

Pistenbully 400 jyrsin
ProFlexTiller-jyrsin tekee maailmanluokan rinteitä

Uudessa ohjaamossa on ergonominen istuin, selkeä monitoiminäyttö ja täydellinen ilmastointi. Selkeät mittarit ja ulkovalaistus tekevät ajosta miellyttävän, myös yöllä.

Pistenbully 400 ohjaamo