Vuosien ajan PistenBully 100 on ollut oikea valinta, kun tarvitaan luotettavaa monikäyttökonetta hiihtolatujen tekoon ja rinteiden hoitoon.  Täysin uusiksi suunniteltu PistenBully 100 todistaa kehityksen olevan oikeassa suunnassa. Yhteistyössä latumestareiden kanssa PistenBully on kehittänyt täysin uuden mallin, nimeltään 100 4F.

Voit olla varma, että päivittäiset rutiiniajelut uudella mallilla tulevat olemaan entistä tehokkaampia ja mukavempia, kiitos kaikille uusille ominaisuuksille, jotka uuteen malliin on kehitetty ja lisätty. Täysin uusi intuitiivinen ohjaus, joka on kehitetty viimeisten ergonomisten oivallusten pohjalta, luokkansa tehokkain moottori, ympäristöystävällinen pakokaasutekniikka, ohjaamo, istuin ja paljon muita käytännön innovaatioita, kaikki ovat nyt uudessa mallissa.

Ohjaamo on entistä avarampi ja ajomukavuus parempi. Ergonominen kuljettajan istuin, jossa on parempi sivutuki, paranneltu jousitus, istuinlämmitys ja säädettävyys. Ohjauspyörän säädöissä on asennon muisti. Ohjaamossa on parempi melu- ja lämpöeristys sekä integroitu ilmastointilaite (lisävaruste). Suuremmasta tuulilasista näkee paremmin puskulevyn asentoja.

Uusien sivupeilien asentoa voidaan säätää sähköisesti ohjaamosta ja ne mahdollistavat paremman näkyvyyden sekä teloille että takana tapahtuvalle. Sivulaseissa on lämmitys, joka toimii myös silloin kun sivuikkuna on avattuna.

Isompi takalasi mahdollistaa paremman näkymän jyrsimelle, latulaitteille sekä ladulle.

Iso 10” kirkas näyttö esittää selkeästi käytössä olevien laitteiden tilan.

Jyrsimen syvyys on säädettävissä, samoin sen ja latulaitteiden painatus. Molempia latulaitteita voidaan säätää erikseen. 2,5 metriä leveä jyrsin soveltuu myös kapeille ylikulkusilloille sekä tiukoille teille. Uuden rinnekoneen työleveydet ovat 3,2 / 3,5 tai 3,8 metriä. Läpinäkyvät lokasuojat takana mahdollistavat jyrsimen näkemisen suoraan ohjaamosta.

Korkeampi puskulevy mahdollistaa suurempien lumimassojen työntämisen. Laajennettu työleveys on 2,8 ja 3,1 metriä. Synkronoitu sivulevyjen hallinta, joiden laakerit ovat vahvistettuja. Puskulevyä ja jyrsintä voidaan hallita samanaikaisesti ohjaussauvasta. Uusi nostosylinteri lisää liikkuvuutta. Parkkiversioon on saatavana kaksi nostosylinteriä, jotka lisäävät entisestään liikkumisvapautta.

Täysin uudelleenmuotoiltu ohjaussauva liikkuu kaikissa suunnissa ja välittää kädenliikkeet entistä täsmällisemmin puskulevyyn. Ohjaussauvassa on kaksoisniveltoiminto, joka mahdollistaa neljä samanaikaista liikettä. Eri painikkeille voidaan määritellä eri toimintoja.

Jyrsimessä on tiheämpi hammastus, jonka ansiosta saadaan tasaisempi lumenpinta.

Molemmissa sivumatoissa  on hydraulinen nosto (lisävaruste), joka mahdollistaa jopa 5m työleveyden. Latulaitteet ovat helposti irrotettavissa. Jos latulaitteessa ei ole omaa jyrsintä, latulaite voidaan irrottaa ilman työkaluja. Latulaitteet seuraavat entistä paremmin maastoa ja painavat jäljen entistä syvemmälle lumeen.

Entistä vahvempi runko ja pienemmät ylläpitokustannukset. Uusi puoliakseliteknologia tarjoaa parempaa kantavuutta.
Parempi ajomukavuus pehmeämmän jousituksen ansiosta. Telojen automaattinen kiristys antaa teloille aina oikean kireyden. Vetopyörässä on 13 hammasta, jonka ansiosta se puree paremmin teloihin.