Huoltoasentaja

22.12.2022 | Kessu

Vahvistamme Kessu Oy:n organisaatiotamme ja haemme Keski-Suomen ja Koillismaan alueelle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kahta oma-aloitteista ja ammattitaitoista huoltoasentajaa.

Tehtäviisi kuuluvat edustamiemme rinne- ja latukoneiden sekä jäänhoitokoneiden huolto- ja korjaustehtävät.

Odotamme sinulta:

  • teknistä peruskoulutusta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta

Kokemus työkoneiden huoltotehtävistä sekä hydrauliikan ja ajoneuvoelektroniikan tuntemuksesta on eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäiset työtehtävät sekä motivoituneen työyhteisön vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa. Talvikaudella työympäristönäsi on usein Suomen johtavat hiihto- ja laskettelukeskukset.

Pääkonttorimme ja keskusvarastomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. Kessulla on toimipisteet myös Keiteleellä ja Kittilässä.

Lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.12.2022 mennessä. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kessu Oy:n toimitusjohtaja Manu Laari puh. 045 678 5654.

Kessu Oy on 1991 perustettu yritys, joka toimii maailman johtavien rinne- ja latukoneiden, lumetusjärjestelmien sekä jäänhoitokoneiden ja jääkiekkokaukaloiden Suomen ja Baltian maiden maahantuojana. Se on alansa markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 12 vakituista työntekijää Vantaalla, Keiteleellä ja Kittilässä.

Kessu on osa SGN Group-konsernia, joka on 1933 perustettu, suomalainen, perheomisteinen monialayhtiö, jonka liiketoiminta-alueisiin kuuluvat maatalous- ja puutarhakauppa, vapaa-ajan laitteet, urheilukauppa, kuluttajatuotteet, lumen ja jäänteon laitteet ja palvelut sekä teollisuuslaitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 117 milj. €.