Alhaisempi moottorin kierrosluku säästää polttoainetta, hiilidioksidia ja siten kustannuksia

24.10.2022 | Kessu, Ladut, PistenBully, Rinteet

PistenBully 100:lle enemmän kuin pelkkä facelift!

PistenBully 100:n uudelleen suunnittelun yhteydessä kiinnitettiin erityistä huomiota tehokkaaseen tehon kehittämiseen.

PistenBully 100:aa pidetään koko luokkansa tehokkaimpana rinne- ja latukoneena. Tekniikan ja suunnittelun parannusten ansiosta se säilyttää aseman joka suhteessa.

Luokkansa tehokkain moottori

Tehontuotanto on ratkaisevan tärkeää rinteiden ja latujen ajossa. Tehoa on jälleen kerran lisätty PistenBully 100:ssa: 16 % enemmän vääntöä – tasaisesti koko työskentelyalueella – joka todella tuntuu työnnettäessä ja ajettaessa.

Alhainen moottorin kierrosluku säästää polttoainetta ja vähentää CO2-päästöjä.

Tehoa on myös huomattavasti enemmän koko nopeusalueella. Tehohuippu, 256 hv (188 KW), saavutetaan nyt jo 1 800 kierroksella minuutissa. Tämä mahdollistaa alhaisemmat moottorin kierrosluvut, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta sekä CO2-päästöjä ja säästävät näin rahaa.

Suurempi polttoainesäiliön kapasiteetti, pidempi toimintasäde

27 % (40 litraa) suurempi säiliötilavuus – yhdessä pienemmän kulutuksen kanssa – johtaa pidempään toimintasäteeseen. Riittävästi reserviä ja turvallinen olo pitkilläkin vuoroilla.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu

Visuaalisesti PistenBully 100 tekee yksinkertaisesti hienon vaikutelman – ja se on nyt hiukan hoikentunut: koko pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä on nyt yksi kokonaisuus – moduulien kompaktimman sijoittelun ansiosta.

Uusi apu kuljettajalle jyrsimen käyttöön takaa laadun: Autotracer

Autotracer on tuttu suuremmista malleistamme – nykyisin kukaan ei halua toimia ilman sitä. Tämä mieltymys johtuu jyrsimestä joka on älykäs, koska siinä on aktiivinen ohjausavustin, joka mahdollistaa automaattisen ja itsenäisen ohjauksen kaarreajossa ja ohjaa automaattisesti vastaan sivukaltevuuksissa. Siksi tämä apujärjestelmä on nyt vakiovarusteena PistenBully 100:ssa. Tarkalla jyrsimen syvyyssäädöllä ja lumiportilla varustettu jyrsin on optimaalinen työkalu maastohiihtolatujen kuin rinteidenkin valmistamiseen.