Lumilinnoja on rakenneltu iät ja ajat. Lumi on ehkä kaikkein paras rakennusmateriaali, jos ajatellaan sen käsiteltävyyttä. Se on ainoa materiaali, jota voidaan tehdä paikan päällä niin paljon kun tarvitaan tai huvittaa. Lumi on luovuuden lähde. Se antaa suunnittelijoille vapaat kädet suunnitella joka vuosi samalle paikalle mitä upeimpia lumihotelleja, lumikappeleita ja paljon muuta nähtävää.

TechnoAlpin lumitykeillä on suuri rooli lumihotellien rakentamisessa. Oikeanlaatuinen lumi mahdollistaa upeiden lumirakennelmien, lumiveistoksien ja seinillä olevia kaiverruksien veistämisen. Luonnonlumi on siihen tarkoitukseen liian ohutta ja kevyttä. Lumeen ja jäähän erikoistuneet rakentajat pyrkivät vuosi vuodelta viemään Luvattumaan lumirakentamista uusille tasoille.

Monet ihmiset ovat yllättyneitä Luvattumaan kauneudesta ja suuruudesta. Lumilinnassa voi järjestää häiden lisäksi myös muita juhlia ja tilaisuuksia. Luvattumaa vetää paljon turisteja ja suurin osa on ulkomaalaisia, joille pelkkä luonnonlumikin antaa aihetta ihmettelyyn.

Luvattumaan lumihotellin ja lumikappelin rakentaminen alkaa ensimmäisillä pakkasilla ja tavoitteena on saada ovet vierailijoille auki jo tammikuussa. Lumilinnat ovat osoitus siitä, että lumenteko on yhtä tärkeässä asemassa mitä tähän asti on ollut laskettelurinteissä ja hiihtoladuilla. On hyvä nähdä, että TechnoAlpin lumitykit pääsevät näyttämään omaa ylivoimaista lumetuskapasiteettia muuallakin kuin hiihtokeskuksissa.

Luvattumaan lumihotelli tuo lisäarvoa alueen matkailuun. Se on näkemisen arvoista. Sitä on vaikea näyttää kuvin, se pitää nähdä ja kokea paikan päällä. Vaikka TechnoAlpin lumitykit puhaltavat tarvittavat lumimäärät tietyksi ajaksi, on se mestareiden arvoista, jotka osaavat rakentaa siitä mitä upeimpia veistoksia.