Pohjoismaiden laajin ja perinteisin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten messutapahtuma järjestetään Tampereella 16.-17.3.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kessu Oy edustaa messuilla maailman johtavia rinne- ja latukoneita sekä lumetusjärjestelmiä. Tuotemerkkejä ovat mm. PistenBully, TechnoAlpin ja SunKid.
Sportec-messut käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti. Kumppanina toimii Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry, joka tuottaa messuille muun muassa mielenkiintoisen Sporttikylän.

Kessu Oy on 1991 perustettu yritys, joka toimii maailman johtavien rinne- ja latukoneiden sekä lumetus-järjestelmien Suomen ja Baltian maiden maahantuojana. Se on alansa markkinajohtaja Suomessa. www.kessu.fi

SGN Group Oy on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu-, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. SGN Groupiin kuuluvat Agritek Oy, All Right Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, Team Sportia AB ja Truebell Finland Oy. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 200 miljoonaa € ja sen palveluksessa on noin 300 työntekijää.