Vahvistamme Kessu Oy:n organisaatiotamme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakaslähtöistä ja myyntihenkistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Engon jäänhoitokoneiden liiketoiminnan kasvattamiseen.

Myyntipäällikkönä vastaat Engon jäänhoitokoneiden ja muun jäähalliportfolion kokonaisuudesta Suomessa ja Baltian maissa. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö ja asiakkuudenhoito kone-esittelyistä ja neuvotteluista, aina asiakassuhteen ylläpitämiseen ja tekniseen asiakaspalveluun saakka.

Sinulla on keskeinen rooli niin verkostojen rakentamisen kuin konsernin jäähalliliiketoiminnan kehittämisen osalta. Voit olla jo valmis rautainen ammattilainen tai kasvuhaluinen tulevaisuuden tekijä.  

Parhaiten työssä onnistut, kun sinulla on:

  • positiivinen ja aktiivinen asenne sekä kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön
  • kykyä toimia niin jäähallien toimihenkilöiden ja ympäristön, kuin myös neuvottelupöytien ääressä
  • hyvät verkostoitumistaidot
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsomme

  • näytöt aikaisemmasta tuloksellisesta myyntityöstä ja markkinoinnista
  • kokemuksen julkisiin kilpailutuksiin osallistumisesta ja kilpailutusvetoisesta markkinasta ja myynnistä
  • monipuoliset verkostot jäähallien/jääkiekon toimintaympäristöstä sekä liikuntapuolen kuntapäättäjien toimijoista
  • työtehtävään sopivan koulutuksen (esim. kaupallinen tai tekninen)

Arvostamme lisäksi osaamista jääntekemisestä, esim. Certified Ice Master-koulutusta sekä käytännön kokemusta kaukalo- ym. tuotteista jäänhoitokoneiden ulkopuolelta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lähteä kasvattamaan globaalin huippubrändin markkinaosuutta Suomen ja Baltian liiketoiminta-alueilla hyvän päämiehen ja Kessun organisaation tuella. Vastuullasi on ensisijaisesti Engo-jäänhoitokoneiden myynnin ja asiakkuuksien hoidon kokonaisuus, mutta tulevaisuudessa haluamme laajentaa toimintaamme jäähallien tuotekokonaisuudessa, tarjoamalla yhä laajempaa kokonaisuutta Engon ja muiden mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa.  

Lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä SGN- konsernissa, jonka keskeisenä liiketoiminta-ajatuksena on tarjota niin työntekijöilleen kuin yrityksille paras koti kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme lisäksi loistavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkausmallin, jossa omalla tekemiselläsi voit vaikuttaa omaan tulotasoosi.

Pääkonttorimme sekä keskusvarastomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa hyvien yhteyksien varrella. Kessulla on toimipisteet myös Keiteleellä ja Kittilässä.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.8.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan ollessa käynnissä ja teemme valinannan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kessu Oy:n toimitusjohtaja Manu Laari puh. 045 7678 5654, manu.laari@sgn.fi.

Kessu Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, joka toimii maailman johtavien rinne- ja latukoneiden, lumetusjärjestelmien sekä jäänhoitokoneiden ja jääkiekkokaukaloiden Suomen ja Baltian maiden maahantuojana. Se on alansa markkinajohtaja Suomessa. Kessu on osa SGN Groupia.

SGN Group on 1933 perustettu, suomalainen, perheomisteinen monialayhtiö, jonka liiketoiminta-alueisiin kuuluvat maatalous- ja puutarhakauppa, vapaa-ajan laitteet, urheilukauppa, kuluttajatuotteet, lumen ja jäänteon laitteet ja palvelut sekä teollisuuslaitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 117 milj.