Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Keski-Suomen alueelle Keiteleen toimipisteellemme vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja ammattitaitoista 

HUOLTOASENTAJAA  

Tehtäviisi kuuluvat edustamiemme rinne- ja latukoneiden sekä jäänhoitokoneiden huolto- ja korjaustehtävät. 

Odotamme sinulta:

  • teknistä peruskoulutusta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • matkustusvalmiutta
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Kokemus työkoneiden huoltotehtävistä sekä hydrauliikan ja ajoneuvoelektroniikan tuntemuksesta on eduksi.

Tarjoamme itsenäiset työtehtävät ja motivoituneen työyhteisön vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 26.9.2021 mennessä. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kessu Oy:n varatoimitusjohtaja Manu Laari puh. 045 7678 5654.

Hae työpaikkaa

Kessu Oy on  vuonna 1991 perustettu yritys, joka toimii maailman johtavien rinne- ja latukoneiden, lumetusjärjestelmien sekä jäänhoitokoneiden ja jääkiekkokaukaloiden Suomen ja Baltian maiden maahantuojana. Se on alansa markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 11 työntekijää Vantaalla, Keiteleellä ja Kittilässä. Kessu on osa SGN Groupia.

SGN Group on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan kansainvälisistä tunnetuista merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat kodin ja vapaa-ajan tuotteet, lastenvaatteet, urheilu, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 105 milj. € ja sen palveluksessa on 126 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.