Vahvistamme Kessu Oy:n organisaatiotamme ja haemme Etelä-Suomen alueelle vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja ammattitaitoista

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat edustamiemme rinne- ja latukoneiden sekä jäänhoitokoneiden huolto- ja korjaustehtävät.

Odotamme hakijalta
 • teknistä peruskoulutusta
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • suomen ja englannin kielen taitoa

Kokemus työkoneiden huoltotehtävistä sekä hydrauliikan ja ajoneuvoelektroniikan tuntemuksesta on eduksi.

Tarjoamme itsenäiset työtehtävät ja motivoituneen työyhteisön vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa.

Lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.12.2019 mennessä. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kessu Oy:n varatoimitusjohtaja Manu Laari puh. 045 678 5654. Parhaiten tavoitettavissa 19.-20.12.2019.

Kessu Oy on 1991 perustettu yritys, joka toimii maailman johtavien rinne- ja latukoneiden, lumetusjärjestelmien sekä jäänhoitokoneiden ja jääkiekkokaukaloiden Suomen ja Baltian maiden maahantuojana. Se on alansa markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 11 vakituista työntekijää Vantaalla ja Keiteleellä. 

Kessu Oy kuuluu SGN Group -konserniin, joka on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 130 milj. € ja sen palveluksessa on noin 200 työntekijää.

www.sgn.fi

Blogiarkisto